Bereikbaarheid

Knooppunt 91 is gelegen aan de Burgemeester Janssenstraat 51 te Beesel. De locatie is ten dele ingericht voor creatieve en kunstzinnige activiteiten, ten dele heeft het een agrarische bestemming. Aan de voorzijde is een beeldentuin ingericht, dit maakt de locatie duidelijk herkenbaar vanaf de weg. Bij Knooppunt 91  worden workshops georganiseerd onder leiding van getrainde mensen.


Knooppunt 91 is landelijk gelegen, te midden van een aantal natuurgebieden, en is daarom een prima uitvalsbasis voor recreatieve doeleinden.  Met behulp van het lokale knooppuntennetwerk kunt u op eenvoudige wijze een eigen route uitstippelen. Op het terrein van Knooppunt 91 is ook een B&B gevestigd met 2 kamers waar u heerlijk kunt vertoeven.


Komt u via de snelweg A73, neem dan afrit 18 - Beesel. Op de rotonde met de Draak neemt u de afslag Beesel. Aan het einde van de weg gaat u links en volgt u het bord Doorgaand Verkeer. Ongeveer 2 km verderop, buiten het dorp,  is Knooppunt 91 gelegen aan de linkerzijde van de weg.